IN MEMORIAM Dr Slobodan Dragutinović Ciceron

U utorak 28.09.2021.godine, zauvek nas je napustio, naš drug, prijatelj, veliki sportski radnik Slobodan Dragutinović. U svojoj bogatoj karijeri, bio je na svim važnijim sportskim funkcijama u OFS Požega, Fudbalskom savezu Zlatiborskog okruga. Bio je predsednik opštine Požega, a u periodu od 1995 – 1998 godine bio je predsednik fk Sloga.

Pamtićemo ga kao velikogog zaljubljenika u fudbal i do zadnjeg dana svog života aktivnog sportskog radnika.
Sahrana dr Slobodana Dragutinovića je u sredu 29.09.2021. godine u 13 časova na groblju Guvništa u Kalenićima

Izvor: FK Sloga Požega 

FK JEDINSTVO KALENIĆI – SAOPŠTENJE

Obaveštavamo sve simpatizere, navijače, kao i celokupnu fudbalsku javnost da je 28.09.2021 godine sa fudbalske i životne scene otišao VELIKI Dr. Slobodan Dragutinović CICERON!
Dugogodišnji predsednik, trener, igrač, sponzor,….našeg kluba.
Ciceron je bio sinonim za naš klub, uz njega od osnivanja, do poslednjeg dana. Celog sebe je dao za klub, i u 76- oj godini bio pravi primer svima nama ostalima kako se vodi klub, i bori za njega.
Na nama je da pokušamo da održimo ono za šta je on živeo!!!!! Ni malo lako, ali ne bi bilo pošteno pre svega prema njemu da ne pokušamo….
Ciceron nije ostavio samo traga u našem klubu, dugogodišnji funkcioner, sudija, delegat, predsednik saveza, liga i još mnogo funkcija koje je obavljao, i gde je stekao ime u sportskim krugovima.
Ono što je sigurno, CICERON će još dugo živeti u sećanjima, a njegove anegdote iz sportskog, političkog( gde je i te kako bio uspešan) života će se prepričavati generacijama.
Samo jedno malo podsećanje kada je prošle sezone u četvrtom kolu naša ekipa gostovala FK Ježevica, CICERON direktno sa operacionog stola dolazi na utakmicu, zauzima svoje mesto na klupi i izgovara “ FUDBAL JE LEK ZA DUŠU“
O njemu ima mnogo toga da se napiše, i verovatno ne bi stalo u još jednu njegovu knjigu, ali…..
Sahrana je u sredu u 13:00 časova u Kalenićima na groblju Dragutinović.